“UBIJENI OD ALKOHOLA”: U Malom Lošinju vozio autobus s 1,11 promila, u Ćunskom vozač krivudao cestom

Opatijska policija je noćas oko 1 sat u Matuljima zaustavila 52-godišnjeg vozača Fiata uno, kojem je izmjerena koncentracija alkohola od 2,54 promila alkohola u krvi. Zadržan je u službenim prostorijama policije na triježnjenju te mu je određena mjera opreza zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije.

Nešto ranije, oko ponoći u Ćunskom pored Malog Lošinja zaustavljen je 44-godišnji vozač Peugeota koji je tijekom vožnje krivudao cestom, a izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1,52 promila alkohola u krvi.

Isto tako, na području Čikata u Malom Lošinju 13. listopada oko 21.30 sati zaustavljen je autobus kojim je upravljao 51-godišnji vozač. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1,11 promila alkohola u krvi. Nakon utvrđivanja alkoholiziranosti isključen iz prometa i izrečena mu je zabrana upravljanja vozilom „D“ kategorije.

Svi vozači zatečeni pod utjecajem alkohola prekršajno su sankcionirani temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari