U VELIKOJ GORICI

Video | UBIO 2 ŽENE PA SEBE Svjedok horora : ‘Čuo sam 2 pucnja. Mislio sam da su petarde, a onda sam vidio hitnu i policiju’

Užas u Velikoj Gorici. Muškarac je oko 10 sati u trgovini u velikogoričkoj Zagrebačkoj ulici ubio ženu, ali i vlastitu majku

Očevici su rekli da je ubojica za ženom utrčao u susjednu kuću u kojoj se na prvom katu nalazi trgovina, ubio je i pobjegao.

Za odbjeglim napadačem tragao je veliki broj policajaca, uključujući i specijalce.

Ubojica iz Velike Gorice umirovljeni je mehaničar Zrakoplovno-tehničkog centra, a na kraju je presudio sam sebi. Policija do sada nije intervenirala u toj obitelji, a ubojica nije imao dozvolu za oružje.

“Tu sam došao na gradilište i čuo sam dva pucnja. Mislio sam mislio da su to petarde, međutim kada sam vidio hitnu i policiju, onda sam shvatio da to nisu petarde”, ispričao je Slobodan Žunić, jedan od očevidaca.

Irma iz Velike Gorice zbog zvukova sirena pomislila je da se radi o intervenciji vatrogasaca, promijenila je mišljenje čim je ugledala vozila s rotirkama, piše Danas.hr.

Više u video prilogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari