KOD VUKOVARA

Ubio ženu jer mu je uskratila seks. Nakon toga zapalio je cigaretu, popio kavu i bacio je u septičku jamu

Foto: Facebook

Zoran Buila (51) iz Petrovaca kod Vukovara nepravomoćno je osuđen na 34 godine zatvora jer je svoju suprugu Anicu (46) ubio nožem, a njeno truplo zamotao u deke oblijepljene selotejp trakom i bacio u septičku jamu. 

Na suđenju je rekao da ju je ubio jer mu je došla žuta minuta i to nakon što mu je rekla da više ne želi imati spolne odnose s njim, pišu 24 sata.

Prvo je mislio iskopati rupu u dvorištu ali je sve bilo tvrdo te ju je stavio u kolica i ubacio u septičku jamu koja se nalazi u dvorištu, prenose Vijesti.hr

Nakon tjedan dana išao je vidjeti što se događa i ugledao je da truplo pluta. Razmišljao je, rekao je, što da napravi i tada je u vidio jednu šipku kojom je gurao tijelo dolje, zatim zatvorio poklopac, stavio mrežicu da zečevi ne bi upali unutra i stavio salonit ploče.

Nakon toga je odlazio motorom u Jankovce i Vukovar i sam je sebi slao poruke umjesto nje jer su je tražila djeca, a nije znao što im reći, zašto se javlja njemu, a ne javlja njima. Tako je znao ponekad u kafiću sjediti i slati poruke kao da ih je ona poslala, a o tome nije nikome ništa govorio, pa ni svojim sinovima.

“On je zapravo priznao počinjenje kaznenog djela, a kao razloge zašto je to učinio naveo je da mu je supruga uskraćivala seksualne odnose, odnosno otvoreno mu je rekla da s njim ne želi imati seksualne odnose, nije obavljala kućanske poslove kako je on smatrao da bi ona trebala obavljati, već je bila samo na internetu ili bi izbivala iz kuće”, navelo je sudsko vijeće u presudi.

S vremenom se to nakupljalo da bi ga kritične zgode, prema njegovim riječima, supruga napala žaračem koji joj je istrgao iz ruke, a potom ju je tri puta ubo nožem. Nadalje u svojoj obrani je naveo da je ostavio nož u tijelu, popio kavu, zapalio cigaretu i razmišljao o tome što mu je dalje činiti.

Kod izricanja presude sud je od olakotnih okolnosti imao u vidu da je Buila do sada neosuđivan i da je bio bitno smanjeno ubrojiv, dok je kao otegotnu okolnost  imao u vidu način na koji je optuženik pokušao prikriti počinjenje kaznenog djela, bacio je mrtvo tijelo svoje supruge u septičku jamu i svima koji su pitali gdje je ona odgovarao je da ne zna, a vrlo dobro je znao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari