UBOJICA IZ DRAMLJA: Vrhovni sud Kulišeku potvrdio kaznu od 38 godina zatvora

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Dino Kulišek osuđen je na 38 godina zatvora za ubojstvo Ivana Jagodića (22) i pokušaj ubojstva Meriem Demo

Dinu Kulišeku (25) u petak je Vrhovni sud potvrdio kaznu od 38 godina zatvora na koliko je osuđen za brutalno ubojstvo Ivana Jagodića (22) i pokušaj ubojstva njegove, tada 19-godišnje djevojke Meriem Demo.

Majka ubijenog: “S mog sina napokon je skinuta ljaga”

Presudu je za 24sata komentirala majka ubijenog Ivana, Jadranka Volarić:

“Osjećaji su pomiješani, cijelo jutro plačem. U meni se miješa osjećaj tuge jer mi nikad ništa više neće vratiti sina, ali i zadovoljstvo jer je nakon dugih pet godina sudskog procesa pravda napokon zadovoljena. S mog sina, koji je u javnosti prikazan kao narkoman i sotonista, napokon je skinuta ljaga, što mi je u konačnici bilo jednako bitno kao i da se krivca osudi. Naime, svi koji su znali mog sina znaju da je on bio dečko koji je samo širio ljubav”, komentirala je suznih očiju.

Podsjetimo, 13. srpnja 2014. godine, između 14.30 i 15.30 sati ubojica je došao na vrata stana u crikveničkoj Ulici kralja Tomislava u kojem je Jagodić živio i mladića krenuo ubadati nožem.

Jagodić ga je uspio izgurati iz stana i zatvoriti vrata, no Kulišek ih je udarcem tijela izbacio iz ležišta. Pokojni je zazivao pomoć, pobjegao u dnevni boravak pa na balkon, ali ubojica ga je dohvatio i izmasakrirao s preko 40 uboda nožem, od kojih su najmanje tri bila smrtonosna – u pluća, srce i u vratnu arteriju.

Dok se sve to događalo, iz spavaće sobe izašla je Jagodićeva djevojka Meriem, koja je zapomažući Kulišeka molila za milost.

Iznenađen njenom prisutnošću te bojeći se da bi bila svjedokom, njoj je zadao 15-ak uboda, od čega dva kada je već ležala na podu i pravila se da je mrtva, što ju je u konačnici spasilo, naravno, zahvaljujući samo hitnoj medicinskoj intervenciji.

Zbog zadobivenih ozljeda ista i danas pati od nebrojenih posljedica, među kojima i od trajno oštećenog živca ruke zbog čega se ne može ni potpisati.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari