PRETUKAO JU DO SMRTI U KAFIĆU

Ubojica žene na Pavlinskom trgu pod nadzorom policije; Kriminalističko istraživanje se nastavlja

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Zamjenica županijskog državnog odvjetnika Tea Radovani potvrdila je danas kasno poslijepodne novinarima kako je ubojica žene ‘pod nadzorom policije’

Podsjetimo, ubojstvo se dogodilo danas rano poslijepodne u kafiću Pin na Pavlinskom trgu 5.

Muškarac je pretukao i usmrtio žensku osobu u ugostiteljskom objektu na Pavlinskom Trgu, preko puta poznatog ugostiteljskog objekta Boa.

Iz policije su rano poslijepodne kratko izvijestili kako su u 14.42 dobili dojavu o tučnjavi u ugostiteljskom objektu PIN na Pavlinskom trgu gdje je došlo do sukoba u kojem je jedna ženska osoba ozlijeđena.

Uz policijske službenike, na mjesto događaja stigla je i ekipa hitne medicinske pomoći koja je pokušala reanimirati žensku osobu ali u tome, nažalost, nije uspjela.

Neslužbeno doznajemo kako je stradala žena, starije životne dobi, stigla u ugostiteljski objekt s nešto mlađim muškarcem. Prema izjavama svjedoka neko vrijeme su se družili relativno  mirno, a onda je između njih došlo do verbalnog sukoba. Potom je u  jednom trenutku muškarac fizički nasrnuo na ženu.

Navodno ju je odvukao iza šanka te premlatio nakon čega je nesretna žena preminula od zadobivenih teških ozljeda. Navodno ju je ubojica tukao šakama ali i svime što mu je došlo pod ruku te je lice nesretne žene smrskano do neprepoznatljivosti.

“Sjedila sam u kafiću u koji često idem i pila sam kavu. On je ušao sa starijom ženom, po godinama mu je mogla biti majka. Sjedili su mirno i pili su čaj i kavu. Odjednom je skočio na nju, zavukao ju je iza šanka i uhvatio za vrat, te je počeo udarati i grebati. Prestrašila sam se i izašla, a on je onda izletio iz kafića i pobjegao prema Koblerovom trgu. Znali su i prije zajedno dolaziti na kavu”, ispričala je za 24 sata svjedokinja Vesna (74).

Zamjenica županijskog državnog odvjetnika Tea Radovani dala je sljedeću izjavu novinarima:

“Ubojstvo se dogodilo unutar kafića od strane muške osobe, na štetu ženske osobe. Osoba za koju se sumnja da je počinitelj je pod nadzorom policije. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za sada su osnove sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstva”, rekla je Radovani.

“Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari