STRAVA I UŽAS

Video | Učenik petog razreda prijetio da će u školu donijeti pušku: ‘Brojni roditelji djecu nisu slali u školu’

Učenik petog razreda, nakon fizičkog sukoba s drugim dječakom, zaprijetio je da će u školu donijeti pušku. Sve se dogodilo prošlog utorka, a zabrinuti roditelji javili su nam se jutros jer je ta informacija počela kružiti po školi krajem prošlog tjedna. Ravnateljica je tek jutros sve roditelje obavijestila o spornom događaju. U cijeli slučaj uključeni su policija i centar za socijalnu skrb, piše Net.hr.

Dječak u četvrtak i petak nije išao u školu. Na nastavu ne smije ni cijeli ovaj tjedan. Za sutra je zakazan roditeljski sastanak, a brojni roditelji zbog straha svoju djecu nisu slali u školu. ‘Mi roditelji među sobom u grupi smo dobili informaciju da je dječak pokazivao slike puške koju ima doma i da će ju donijeti u školu. Naravno, da prvi osjećaj je bio šok totalni. Sto upitnika, jer mi nismo dobili nikakvu informaciju’, tvrdi jedan od roditelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari