NOVA UHIĆENJA

Uhićen je osumnjičenik za palež auta na Cresu. Božinović: ‘Riješili smo u 24 sata’

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Slučaj paljenja automobila policajaca na Cresu riješen je u 24 sata, a slučaj paljenja automobila osječke sutkinje u 48 sati. Motivi su privatne naravi, a u oba slučaja osumnjičenici su muškarci

Oglas

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas je izvijestio kako je policija uhitila osumnjičenika koji se dovodi u vezu sa paležom automobila dvojice policijskih službenika na Cresu.

“Policija je sinoć uhitila osobu koja dovodi u vezu s djelom. Vezano za taj, ali i ostale sučajeve, glasnogovornici daju preliminarne podatke i da daju ono što u datom trenutku mogu dati. Policija ne može govoriti, pa tako ni za slučaj sutkinje u Osijeku, o motivu. Nije dobro brzati sa zaključcima i treba neko vrijeme da se nešto utvrdi”, rekao je Božinović.

Izvijestio je da se u oba paleža, i za slučaj automobila sutkinje u Osijeku te dva automobila policajaca na Cresu, riječ o muškarcima za koje se sumnja da su počinitelji djela.

Božinović je rekao da se slučaj Cresa riješio u 24 sata, a slučaj u Osijeku za 48 sati te da motivi niti jednog slučaja nemaju veze s poslovima koje obavljaju žrtve, prenosi Danas.hr.

Exit mobile version