DUGO NEDOSTUPAN POLICIJI

Uhićen muškarac (35) koji je u kafiću na Pehlinu vrijeđao i naguravao djelatnicu, oštetio je i inventar lokala

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Protekla tri mjeseca osumnjičenik je bio nedostupan policiji, ali je temeljem raspisane potrage zatečen na graničnom prijelazu Pasjak gdje je i uhićen te priveden na kriminalističko istraživanje

Kaznenom prijavom protiv 35-godišnjeg hrvatskog državljanina za počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

“Riječ je o osumnjičeniku koji je 10. siječnja, u vrijeme važećih epidemioloških mjera, u ugostiteljskom objektu na području Pehlina u Rijeci narušavao javni red i mir vrijeđajući, ali i naguravajući djelatnicu lokala. Iako nije bio dozvoljen ulazak gostima u zatvoreni dio lokala, on je svjesno prekršio tu mjeru i pri tome oštetio prozore navedenog objekta, odnosno dijelove inventara, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Počinjena materijalna šteta cijeni se na par tisuća kuna, a oštećena je ugostiteljska tvrtka sa sjedištem u Bakru.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Protekla tri mjeseca osumnjičenik je bio nedostupan policiji, ali je temeljem raspisane potrage u utorak, 19. travnja, zatečen na graničnom prijelazu Pasjak pri ulasku u Republiku Hrvatsku gdje je i uhićen te priveden na kriminalističko istraživanje. 

Zbog osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 35-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu. Također je i prekršajno sankcioniran radi narušavanja javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari