ZAVRŠILA U PRITVORU

Uhićena kradljivica (32) s područja Bakra; Kopala po tuđim torbicama i provaljivala u kuće!

Foto: Ilustracija

Osumnjičena za počinjenje dva kaznena dijela teških krađa na širem bakarskom području, od kojih jedne u pokušaju  

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena dijela teških krađa na širem bakarskom području, od kojih jedne u pokušaju.

U ponedjeljak, 25. svibnja, 32-godišnjakinja je ušla u stan obiteljske kuće te na naročito drzak način pokušala otuđiti stvari iz torbice u vlasništvu 24-godišnje hrvatske državljanke, u čemu ju je oštećena spriječila.

U studenom 2020. godine, spomenuta hrvatska državljanka provalila je u obiteljsku kuću u vlasništvu 67-godišnje hrvatske državljanke i otuđila nakit. Procjenjuje se da je ovim kaznenim dijelom oštetila je vlasnicu za oko 7.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela teške krađe te je predana pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari