Uhvaćen seksualni manijak! Spolovilom uznemiravao Osječanke, uspjele su ga i fotografirati

Iako je dotični spolovilo pokazivao i više puta, policija ga tereti za tri djela

Nakon što je proteklih nekoliko tjedana na brojnim lokacijama u gradu seksualni manijak pokazivao spolovilo građankama Osijeka, policija je u petak uspjela riješiti slučaj i privesti dotičnog u prostorije Prekršajnog suda.

Muškarac u dobi od 31. godine pokazivao je spolovilo i tako seksualno uznemiravao sugrađanke koje su ga uspjele i fotografirati, piše portal SiB.

Iako je dotični spolovilo pokazivao i više puta, policija ga tereti za tri djela i to da je u četvrtak 24. listopada ove godine, u utorak 12. studenog i 28. studenog, u jutarnjim satima u Osijeku, 31-godišnjak svlačio odjeću i na javnim mjestima pokazivao spolovilo građanima te tako vrijeđao moralne osjećaje istih. Policija ga je uhvatila na licu mjesta prilikom zadnjeg razgolićivanja.

Uhvaćen uz pomoć građana

Uz pomoć čitateljica portala SiB.hr, koji se nalazi u mreži RTL-a, policija je otkrila identitet dotičnog pa je za očekivati kako će nakon prekršajne prijave isti svoje nagone ispoljavati na nešto drugačiji način u budućnosti.

Ovaj seksualni predator uznemiravao je Osječanke puna dva mjeseca.

“Dečko je stajao na stanici gdje su bile samo žene, izvadio svoje spolovilo i zadovoljavao se. Ja sam od šoka samo otišla, jer nisam mogla vjerovati. Danas ujutro još tri žene i ja čekamo vlak, pogledam pokraj sebe, a on stoji i masturbira. Krenula sam izvaditi mobitel da zovem policiju i da ga uslikam, ali je počeo bježati. Kada sam ušla u vlak pogledala sam na stanicu i vidjela da se vratio. U tom trenu je naišla cura kojoj se on opet skinuo. Tada sam zvala policiju i prijavila, jer je postalo već uznemiravajuće”, požalila se jedna čitateljica portala Sib.
SiB
Foto: Sib.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari