UHVAĆENI S DROGOM Trojica u Novom Vinodolskom “dilala” ecstasy, “speed” i hašiš

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 32 i 39 godina zbog sumnje da su počinili kaznena djela iz domene zlouporabe droga.

Policija ih je zatekla 2. listopada u večernjim satima u Novom Vinodolskom. Kod njih je pronađeno i oduzeto deset paketića s 50,65 grama droge amfetamin, 41,5 komada tableta droge MDMA tzv. ecstasy, 0,20 grama hašiša i joint.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je saznala kako je oduzeta droga bila namijenjena daljnjoj prodaji na riječkom području. Procijenjena vrijednost oduzete droge na ilegalnom tržištu je oko osam tisuća kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja sva trojica su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a dvojica od njih i za kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari