UHVAĆENI S RUKAMA „U PEKMEZU“ Mladići krali alat na području naselja Grbci i Srdoči

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 19 i 23 godine

Osumnjičene je prije nekoliko dana zatekla opatijska policija s predmetima za koje se sumnjalo da potječu od izvršenja kaznenog djela te su privedeni na kriminalističko istraživanje.

U nastavku kriminalističkog istraživanja policija je saznala kako je 19-godišnjak tijekom prosinca ove godine iz obiteljskih kuća na području riječkih naselja Grbci i Srdoči otuđio štemalice, brusilicu i motornu pilu te ih potom dao 23-godišnjaku radi daljnje prodaje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen je dio otuđenih predmeta i vraćen vlasnicima. Također, pronađen je i drugi alat te je u tijeku utvrđivanje vlasnika otuđenog alata.

Materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima je najmanje 10.200 kuna.

Zbog sumnje da je počinio dvije krađe protiv 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok se 23-godišnjak prijavljuje za kazneno djelo prikrivanja.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari