ZADOBILA TEŠKE OZLJEDE

Ukrajinka (30) na Krku vozila quad i pala u 10-metarsku provaliju, ozlijeđeno i dijete

Ilustracija (fotografija ne prikazuje točno mjesto nesreće opisane u tekstu) Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Tijekom vikenda u PU primorsko-goranskoj evidentirano je 43 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teško a 11 ih je lakše ozlijeđeno

U Puntu na otoku Krku na ŽC 5125 u subotu 30. srpnja oko 13 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije ukrajinske državljanke.

Od toga je 30-godišnjakinja zadobila teške ozljede prilikom pada u provaliju dubine veće od 10 metara.

“Upravljajući četverociklom, tzv. quadom, marke Kymco, nije prilagodila brzinu kretanja uvjetima i stanju na cesti pa je prilikom zaustavljanja i isključivanja iz prometa izgubila nadzor nad vozilom i skrenula s kolnika te u nastavku vožnje pala s vozilom u provaliju.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Prevezena je u KBC Rijeka gdje joj je pružena medicinska pomoć i utvrđene teške ozljede. Maloljetna putnica na vozilu zadobila je lake tjelesne ozljede.

Pozivamo i ovim putem sve vozače na oprez u prometu, kao i dosljedno poštivanje prometnih propisa, kako bi se spriječile mogućnosti izazivanja nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari