"BIILA JE I DRSKA", KAŽU IZ POLICIJE

Umalo je i uhićena! Starica (83) vezala psa u policijskoj postaji u Opatiji pa prekršajno kažnjena. Svemu je prethodila prava mala drama!

Ilustracija: Riportal

“Podsjećamo građane da je zabranjen ulazak sa životinjama u prostorije državnih institucija te pozivamo da ih drže pod nadzorom”, poručili su iz policije

Prije nekoliko dana policija je uz druge prekršaje iz domene javnog reda i mira evidentirala i događaj u Opatiji gdje je 83-godišnja hrvatska državljanka uvela psa bez brnjice u hodnik policijske postaje.

“Kada su je policijski službenici upozorili i zamolili da izađe iz hodnika te psa priveže izvan policijskih prostora, ignorirala je njihovu zamolbu i drsko im odgovarala te potom psa zavezala na ulazna vrata postaje i time spriječila ulazak i izlazak stranaka, ali i izazvala strah kod pojedinih građana od životinje na vratima.

Naime, 83-godišnjakinja je uporno odbijala upozorenja i zapovijedi policijskih službenika pa je tek nakon naredbe da će biti uhićena odvezala psa s vrata postaje i udaljila ga iz policijskog prostora.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog počinjenog prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, 83-godišnjakinja je prekršajno sankcionirana u skladu s odredbama članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

“S ciljem sprječavanja i ponavljanja ovakvih i sličnih događaja, podsjećamo građane da je zabranjen ulazak sa životinjama u prostorije državnih institucija. K tome ih pozivamo da svoje životinje drže pod nadzorom, posebice pse u šetnji na otvorenom, kako ne bi slučajno ozlijedili djecu ili druge osobe u blizini.”, dodali su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari