U KORIST SVOJE TVRTKE

Upravitelj zgrada ‘iz pakla’! U Rijeci i Kastvu stanarima ukrao više stotina tisuća kuna!

Idi na originalni članak
Ilustracija: Riportal - M.L.

Predstavnicima suvlasnika zgrada predavao je neistinite obračune prihoda i rashoda zajedničke pričuve ili krivotvorene izvode prometa po računu

Oglas

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije Policijske uprave primorsko – goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

“Sumnjiči se da je kao odgovorna osoba, odnosno upravitelj stambenih zgrada na širem riječkom području i Kastvu te kao jedina osoba ovlaštena za raspolaganje sredstvima po računima navedenih zgrada, u vremenskom razdoblju od listopada 2018. do kraja ožujka 2021.  godine s tih računa neopravdano isplatio iznos od više stotina tisuća kuna u korist svoje dvije tvrtke sa sjedištem u Rijeci.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

U namjeri da stvarnim vlasnicima novčanih sredstava na računima prikrije neopravdane isplate s računa, predstavnicima suvlasnika zgrada predavao je neistinite obračune prihoda i rashoda zajedničke pričuve ili krivotvorene izvode prometa po računu.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version