PROBLEMI U PROMETU

UPRAVO: Kamion izletio u jarak na staroj cesti RI-ZG kod skretanja za Platak

Foto: Čitatelj

Prometna nesreća dogodila se danas poslijepodne oko 18 sati

Danas poslijepodne na staroj cesti Rijeka-Zagreb kroz Gorski kotar dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo. Teretno vozilo iz za sada nepoznatih razloga sletjelo je s kolnika u jarak kod skretanja za Platak.

Zbog ove nesreće promet se neko vrijeme odvijao otežano i usporeno jednim kolničkim trakom. U tijeku je pokušaj izvlačenja teretnog vozila iz jarka. Vozači se pozivaju na oprez.

Iz HAK-a javljaju kako je na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora OKUČANI i odmorišta DRAGALIĆ u smjeru Bregane došlo do zapaljenja uz pojas autoceste. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Mole korisnike za dodatan oprez.

Vremenski su uvjeti povoljni za vožnju, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na pojedinim državnim cestama u priobalju zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona povodom Dana antifašističke borbe bit će 21. lipnja od 15 do 23 sata te 22. lipnja od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Državna cesta DC501 Oštrovica-Meja otvorena je za sav promet. Radnim danima, od ponedjeljka u 07:00 sati do petka u 12:00 sati, vozit će se uz privremenu regulaciju prometa.

U dane: 21. i 22. lipnja na državnoj cesti DC106 Novalja-Luka Žigljen i u zoni mosta Pag, zbog snimanja filma, promet će se povremeno zaustavljati u kratkim vremenskim intervalima.

23.lipnja od 07:00do 18:00 prekida se promet državnom cestom Brestovac-Pleternica (DC38) zbog radova.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista pa vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari