USPJEH OPATIJSKE POLICIJE: „Pala“ trojica lopova koji su „operirali“ opatijskom rivijerom

 

Jedan od njih uspio je u jednoj opatijskoj trgovini iskoristivši odsutnost prodavačice otuđiti tenisice u vrijednosti od oko  1 200 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Sumnjiči se da je  1. srpnja ove godine, u jutarnjim satima iz opatijskog hotela otuđio mobitel u vlasništvu 39-godišnje hrvatske državljanke. Vrlo brzo nakon dojave o događaju, opatijska je policija pronašla počinitelja i ukradeni mobitel vrijednosti od oko 1 200 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 35-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 18 i 23 godine života poradi sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe. Sumnjiče se za počinjenje krađe 27. lipnja ove godine u ugostiteljskom objektu u Mošćeničkoj Dragi.

Kaznenim djelom je oštećen 32-godišnji hrvatski državljanin, kojemu je otuđen novčanik s dokumentima, karticama i novcem i pričinjena  materijalna štetu u iznosu od oko 4 300 kuna.

Osim toga, 23-godišnjak se sumnjiči za još jednu krađu počinjenu krajem kolovoza 2015. godine u jednoj opatijskoj trgovini. Iskoristivši odsutnost prodavačice otuđio je tenisice u vrijednosti od oko  1 200 kuna za koji je iznos oštećena tvrtka sa sjedištem u Opatiji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja obojica osumnjičenika predana su pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari