UZELI IM NOVAC I NAKIT

Užas! Maskirani dvojac ušao u kuću starije žene i trudnice. Brutalno ih istukli, a onda vezali i opljačkali

Foto: Pexels/K.J.

Policajci u Našicama su prije dva dana, u srijedu 24. siječnja ujutro zaprimili dojavu da su ženu (64) u Bokšiću napale nepoznate osobe i porazbijale stvari po kući.

Policija je izašla na mjesto događaja i utvrdila da su dva nepoznata maskirana muškarca ušla njoj u kuću u kojoj su bile ona i 34-godišnja trudnica. Počeli su ih tući rukama i nogama po glavi i tijelu te prijetili nožem tražeći od njih novac. Vezali su i ispreturali cijelu kuću.

S novcem i zlatnim nakitom koji su pronašli dali su se u bijeg, prenosi RTL-ov Danas.hr.

Žrtve su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice, gdje su starijoj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok su mlađoj utvrđene lakše tjelesne ozljede te je puštena na kućnu njegu.

Istog dana uhitili su trojicu muškaraca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, muškarca (22) iz Donjeg Miholjca te 39-godišnjeg stranca.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje da je uhićeni trojac počinio kaznena djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, zbog čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari