ŠOKIRANI PROLAZNICI

UŽAS! Muškarac umro, satima je bio na suncu u kolicima ispred Covid ambulante u Srbiji!

Screenshot

Građani Pančeva u Srbiji u utorak su svjedočili jezivu prizoru na ulazu u jednu od COVID ambulanti

Stariji muškarac preminuo je ispred ambulante u Pančevu sjedeći u kolicima. Zdravstveni djelatnici u ambulanti ostavili su ga na suncu izloženog pogledu ljudi duže vrijeme, piše portal 013 iz Pančeva.

Navode da se vjerojatno radi o štićeniku Doma za osobe s poteškoćama u razvoju “Srce u Jabuci” kojega je kombi dovezao prije 14:30 kod liječnika. U domu „Srce u Jabuci“ covid je potvrđen kod nekoliko korisnika što je javnost saznala u srijedu.

Jedan od građana ispričao je portalu da je poslije 16 sati prolazio ulicom te da je vidio tijelo u kolicima djelomično prekriveno bijelom plahtom.

“I dalje sam u šoku. Neljudski je. Čovjek je, kada sam prvi put prolazio, bio u teškom stanju i na ulici u hladovini ispred covid ambulante čekao na svoj red da mu se ukaže pomoć. S maskom na licu. Kada sam drugi put prošao, oko sat i pol vremena kasnije bio je na istom mjestu. Ali sada na suncu, preminuo. Isto u kolicima, samo glave prekrivene bijelom plahtom”, kazao je Đ.V.

Kovid ambulanta već nekoliko  meseci radi u toj staroj zgradi na ulici Zmaj Jovinoj, a odnenadavno ponovo je otvorena 24 sata. Pacijenti čekaju po omanjem dvorištu, uz nekadašnje garaže Hitne pomoći, bez obzira na vremenske (ne)prilike.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari