PODIGNUTA OPTUŽNICA

UŽAS! Muškarac zaprijetio da će svog dvogodišnjeg sinčića ispeći pod pekom i pojesti

Foto: Pexels/ Ilustracija

Za 36-godišnjaka se optužnicom traži bezuvjetan zatvor premda je dosad kazneno neosuđivan

Prema optužnici koja je ovih dana podignuta protiv Marijana S. (36), on je lani u kolovozu oko 15 sati u Osijeku nazvao svoju majku te joj rekao da će svojeg dvogodišnjeg sinčića “staviti pod peku, ispeći i potom pojesti”. Nakon toga zapalit će montažnu kućicu u kojoj stanuje njegova majka, prenose Vijesti.hr.

Na tome nije stao, tvrde tužitelji, već je odmah nazvao i brata te i njemu ponovio da je odlučio svoje dijete ispeći pod pekom i pojesti, a potom zapaliti kuću. U strahu za život unuka i nećaka, majka i brat sve su prijavili policiji koja je 36-godišnjaka odmah uhitila. U istražnom zatvoru proveo je oko mjesec i pol.

VIDEO DANA:

Prilikom ispitivanja u policiji i kod državnog odvjetništva, porekao je prijetnje. Rekao je da je bio pijan i da ih je sve redom nazivao, ali da se zbog alkoholiziranosti ne sjeća sadržaja razgovora. Prilikom uhićenja izmjereno mu je 1,36 promila, piše portal Danica.hr.

Za 36-godišnjaka se optužnicom traži bezuvjetan zatvor premda je dosad kazneno neosuđivan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari