TUGA GOLEMA

UŽAS NA CESTI! Četvero tinejdžera poginulo u teškoj prometnoj nesreći kod Vinkovaca

llustracija/Ivo Čagalj/PIXSELL/

Očevid prometne nesreće provela je državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima u suradnji s policijom

U noći na četvrtak u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi, priopćila je Policijska uprava Vukovarsko-srijemska.

U četvrtak, oko 1 sat u Osječkoj ulici u Starim Mikanovcima dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su četiri osobe smrtno stradale.

19-godišnji vozač je zbog prebrze vožnje izgubio nadzor nad automobilom Audi đakovačkih registracijskih oznaka. Sletio je s kolnika i udario u obiteljsku kuću.

Od siline udara, 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na stražnjem sjedištu poginuli su na mjestu prometne nesreće.

Na teren su izašli timovi vinkovačke Hitne medicinske pomoći, DVD Stari Mikanovci i Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci te mrtvozornik i patolog Opće županijske bolnice Vukovar.

Očevid prometne nesreće provela je državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima u suradnji s policijom. Slijedi obdukcija smrtno stradalih.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari