DETALJI STRAVE

UŽAS NA ODMORIŠTU A1 Mladić izbjegao tragediju: Opečeni prijatelj jedva izašao iz gorućeg auta

Reporterka Draga Eterović javila se u RTL Direkt uživo ispred splitske bolnice te izvijestila o stanju ozlijeđenih i što joj je ispričao očevidac koji je pukom srećom izbjegao tragediju. Više u video prilogu!

Reporterka Dragana Eterović javila se u RTL Direkt uživo ispred splitske bolnice u koju su prevezeni stradali s benzinske postaje na odmorištu Mosor na A1 nakon strašne prometne nesreće u kojoj je automobil dojurio s autoceste na pumpu i zabio se u agregat za točenje goriva:

“Svo troje ozlijeđenih stigli su u bolnicu s teškim opeklinama. Jedan muškarac je životno ugrožen i spojen na respirator. Drugi je hrvatski državljanin, 1981. godište, a treća je strana državljanka, 1987. godište. Jedan momak na benzinskoj ispričao nam je kako je izbjegao tragediju: otišao je do toaleta, ostavio prijatelja u autu. Čuo je viku, galamu i zatekao sve u plamenu. Vidio je prijatelja kako teturajući pokušava izaći iz auta u plamenu. Bio je u stanju šoka i sav opečen. Više informacija imat ćemo sutra.”

Zna li se kako je došlo do nesreće?

“Prema izjavama svjedoka, znamo da je auto velikom brzinom doletio na benzinsku. Na samom izlazu s autoceste nije bilo tragova kočenja. Vozač koji je smrtno stradao kočio je tek pred agregat. Glava mu je bila na volanu. Daje naslutiti da je ili spavao ili bio u nesvijesti. Sve će utvrditi očevid i istraga koj će trajati do jutra. Videonadzor će pomoći. Tvrtka koja u vlasništvu, ima benzinsku postaju izrazila je sućut obiteljima poginulih i poželjela brz oporavak stradalima.”, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari