U VEČERNJIM SATIMA

Užas na otoku Krku! Mladić (27) na parkiralištu izudarao ženu (36) po glavi i uzeo joj torbicu, prolaznik ga omeo u bijegu

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

“Naime, 23. travnja u večernjim satima osumnjičenik je na parkiralištu u Omišlju prišao 36-godišnjakinji i udario ju tvrdim predmetom po glavi pokušavši joj otrgnuti torbicu s ramena. S obzirom da u tome nije uspio, udario ju je još nekoliko puta nakon čega je oštećena pala na pod, a 27-godišnjak je uzeo torbicu u udaljio se s mjesta događaja. Nedugo zatim, nedaleko mjesta događaja, presreo ga je prolaznik koji je vikao za njim nakon čega je osumnjičenik odbacio torbicu i pobjegao.“, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Oštećenoj 36-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari