OSUMNJIČENIK NA ISPITIVANJU U POLICIJI

Užas na Rabu: U bolnici Insula bolesnik šakama do smrti izudarao drugog bolesnika

Policija je danas ujutro izvijestila o pronalasku mrtvog tijela i kriminalističkoj istrazi u zdravstvenoj ustanovi na Rabu. Sada su se oglasili iz ustanove

Kako se otpočetka i pretpostavljalo, užasan događaj sa smrtnom posljedicom zbio se u Županijskoj specijalnoj bolnici Insula. Došlo je do svađe dvoje bolesnika koja je eskalirala do tučnjave u kojoj je jedan muškarac usmrćen udarcima šakama.

Priopćenje Županijske specijalne bolnice Insula prenosimo u cijelosti:

“Dana 31.01.2023.u 20.55 sati dogodio se tragičan događaj prilikom kojeg je, nakon kratkog verbalnog sukoba, bolesnik s nekoliko udaraca šakom udario subolesnika i nanio mu teške ozljede. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP, bolesnik je preminuo.

Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno niti agresivno ponašanje.”.

Obitelji preminulog izrazili su protom ‘iskrenu sućut’.

Policija provodi kriminalističko istraživanje a osumnjičeni je u policijskoj postaji na ispitivanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari