ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI

UŽAS! U istom danu tinejdžer u BiH silovao dvije djevojčice u dobi od 10 i 11 godina

Ilustracija (Kat Jayne/Pexels)

Liječnici su nakon pregleda djevojčica potvrdili da je riječ o nasilnom spolnom odnosu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantonu u četvrtak navečer su obavili očevid i istragu u jednom od najbrutalnijih slučajeva silovanja u povijesti Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje Avaz, u jednom naselju na području općine Travnik 16-godišnjak je silovao 10-godišnjakinju! Njezina majka slučaj je prijavila policiji kada se djevojčica oko 19 sati vratila kući s vidljivim ozljedama.

Brzom reakcijom policija je prikupila relevantne informacije od kćeri i majke, djevojčicu uputila na pregled u bolnicu, gdje je dežurni liječnik potvrdio navode i zaključio da je riječ o nasilnom spolnom odnosu.

Uzevši detaljni opis mladića za kojeg se sumnja da je počinio ovaj stravični zločin, policija je brzim i učinkovitim operativnim radom u istom naselju pronašla i uhitila 16-godišnjaka, čiji su detalji odgovarali navodima majke i djevojčice.

Kako neslubeno doznaje Avaz, istog dana još jedna majka prijavila policiji istog 16-godišnjaka da je silovao njezinu 11-godišnju kćer. Nakon toga je i druga djevojčica prevezena u travničku bolnicu, gdje je također konstantirano da je riječ o nasilnom spolnom odnosu.

O slučaju obaviješten dežurni tužitelj, a silovatelj je zadržan u prostorijama policije.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari