PREBAČEN JE KBC RIJEKA

Užas u Rijeci! Napali 44-godišnjaka, teško ga ozlijedili a potom mu ukrali mobitel, novac i druge predmete

Ilustracija. (Photo: Nel Pavletic/PIXSELL)

Oštećenom 44-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 41 i 47 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede i razbojništva.

Naime, 29. travnja oko 22 sata u Rijeci, 41-godišnjak je fizički napao 44-godišnjeg hrvatskog državljanina, a potom mu je zajedno s 47-godišnjakom otuđio mobitel, novac i druge predmete. Oštećenom 44-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 41-godišnjak kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva i teške tjelesne ozljede dok je 47-godišnjak prijavljen zbog razbojništva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari