UŽAS

Užas! Vozačica (83) jutros kod Brseča Fiestom sletjela u provaliju

Ilustracija ne prikazuje događaj opisan u tekstu. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ozlijeđenu 83-godišnjakinju su pronašli policijski službenici i zajedno je s vatrogascima JVP Opatija izvadili iz vozila te donijeli do prometnice gdje su joj djelatnici HMP-a pružili prvu pomoć pa potom prevezli u KBC Rijeka na daljnje liječenje, izvijestila je policija.

Jutros oko 7.10 sati dogodila se prometna nesreća kod Brseča u kojoj je ozlijeđena 83-godišnja hrvatska državljanka.

“Naime, spomenuta je upravljajući osobnim vozilom marke Ford Fiesta, riječkih registracijskih oznaka i krećući će se od Mošćeničke Drage prema Brseču, u zavoju izgubila nadzor te vozilom sletjela u provaliju.

Očevidom je utvrđeno kako je 83-godišnjakinja na 18 kilometru državne ceste D 66 iz sada neutvrđenog razloga u blagom desnom zavoju nastavila se pravocrtno kretati i tom prilikom s vozilom sletjela u provaliju dubine 15-ak metara.

Ozlijeđenu 83-godišnjakinju su pronašli policijski službenici i zajedno s vatrogascima JVP Opatija je izvadili iz vozila te donijeli do prometnice gdje su joj djelatnici HMP-a pružili prvu pomoć pa potom prevezli u KBC Rijeka na daljnje liječenje.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Za vrijeme provedbe očevida promet se dionicom DC 66 odvijao naizmjenično uz regulaciju policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari