ZAMKA U ŠUMI?

UŽASNO! Mladi motociklist (21) izgubio život na Grobniku zbog sajle postavljene nasred šumskog puta?

Foto: Ilustracija (Riportal)

Što se točno dogodilo u šumi na području Jelenja gdje je život izgubio mladić (21)?

Kako smo danas već javili, “prema dosadašnjim saznanjima mladić je stradao tijekom vožnje motocikla šumskim putem na području Jelenja”, priopćila je jutros Policijska uprava primorsko-goranska.

Liječnička pomoć pružena mu je na samom mjestu događaja, ali je nažalost preminuo.

Policija za sada ne otkriva previše detalja, no društvene mreže, pa tako i Facebook profil Riportala, “bruje” o tome kako nije riječ o nesretnom slučaju, nego, faktički, o ubojstvu s predumišljajem!

Foto: Ilustracija (Riportal)

“Koliki kreten i smeće ljudsko moraš biti da ideš to napraviti… ?? … netko je sajlu stavio na stazu kuda se dečki voze”, napisao je jedan naš čitatelj u komentaru na našu prvu vijest o ovoj strašnoj tragediji.

“Nažalost izgubio se mladi život zbog psihopata koji je to postavio i mirne savjesti čekao žrtvu. Vidjet ćemo kako će policija i sudstvo rješit taj slučaj i na koji način će biti kažnjen kao opomena drugim psihopatima koji po Studeni i Klani postavljaju žice, ne na privatne, nego javne puteve!!!”, dodao je drugi komentar.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske na naš upit nisu – za sada – bili spremni (o)dati više detalja o slučaju, jer se po ovom događaju vodi kriminalističko istraživanje, pa bi svako preuranjeno objavljivanje nekih detalja moglo, potencijalno, naškoditi poduzetim istražnim radnjama.

No sama činjenica da se događaj ne vodi kao “prometna nesreća” ili “nesretan slučaj”, već se zbog pogibije mladića provodi kriminalističko istraživanje, jasno ukazuje na činjenicu da se na šumskom putu na području Jelenja dogodilo nešto što ne spada u sferu “slučaja”, već nečije očite namjere!

Ukoliko se sumnje boljih poznavatelja situacije u šumama na području Jelenja pokažu osnovanima, ostaje nam samo ustvrditi kako je ovo krajnje kriminalan način da se eventualno zaštiti nečije privatno vlasništvo, ili pravo korištenja za koje netko misli da ga može osvarivati baš pod svaku cijenu.

Ako je i postojao neki problem oko zaštite privatnog vlasništva ili uživanja dijela šume između vlasnika te izletnika, ljubitelja prirode ili ljubitelja motokrosa, postojao je 101 drugi način na koji se ta situacija mogla sagledati i riješiti.

Ovo je definitivno najgori mogući ishod – još jedan mladi život je izgubljen, i ne možemo ni zamisliti kako je sinoć i danas mladićevoj obitelji, prijateljima, poznanicima…

U nadi da će se prava istina vrlo brzo i transparentno (raz)otkriti, i Riportal se pridružuje iskazima sućuti obitelji preminuloga mladića, i svima onima koji su u žalosti zbog ovog strašnog događaja!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari