(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Izbo četvoricu muškaraca, a među njima i policajca!

Foto: Splitski dnevnik

Policajac je hitno operiran u KBC Split gdje je i ostalima ozljeđenima pružena liječnička pomoć

U sukobu koji je izbio u noćnom klubu, noćas oko 3 sata Bačvicama, ozlijeđen je pripadnik Interventne policije koji nije bio na dužnosti.

Kao počinitelj je uhićen 42-godišnji H.Š. iz Splita.

Prvo je došlo do svađe između 42-godišnjaka i policajca, a potom je policajca ubo nožem. U daljnjem sukobu su ozlijeđena dva hrvatska državljanina i jedan državljanin Austrije.

Policajac je hitno operiran u KBC Split gdje je i ostalima ozljeđenima pružena liječnička pomoć, piše Slobodna Dalmacija.

“Jutros u 3.42 sati zaprimljena je dojava da se kod ulaza u ugostiteljski objekt na Bačvicama nalazi ozlijeđena osoba. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, te je utvrđeno da su ozlijeđene četiri muške osobe, kojima je pružena liječnička pomoć.

Ubrzo su pronašli mušku osobu koja se dovodi u svezu s ozljeđivanjem, a kod koje je pronađen nož. Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid, te se utvrđuju okolnosti događaja, izvijestili su iz PU splitsko dalmatinske.

O incidentu se oglasio i svjedok događaja kroz objavu na Facebook profilu “The Mladichi”:

Nije Split grad slučaj jer sam ovakve stvari vidio i u “civiliziranom” Bruxellesu i u “divljem” Meksiku. Srećom, nije se dogodilo u klubu u kojem radim, ali jeste u jednom od susjednih. Ime neću spominjati zbog poslovne korektnosti, a i nije bitno jer se moglo dogoditi bilo gdje: na ulici, kolodvoru, stadionu, školi…

Zanima me šta je to čovjeku u glavi kada izbode četvero ljudi… osoblje, gosta (i to stranca), slučajnog prolaznika… Po nogama, preponama, rukama, jetri…? Davno sam rekao da nismo svi isti po svijesti, inteligenciji, empatiji za bližnje i korisnosti na ovom svijetu, a i da mi je žao što dišem isti kisik s nekim ljudima. Jbg. Nadam se da će svi biti ok.“, piše u objavi.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari