(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Strava na naplatnim kućicama: BMW se puno brzinom zabio u Škodu, roditelji i dijete se bore za život

Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, bile su u automobilu Škoda mađarskih oznaka

Prometnu nesreću u kojoj su u četvrtak poslijepodne na naplatnoj postaji Sveta Helena teško ozlijeđene tri osobe izazvao je 35-godišnji vozač BMW, utvrdila je zagrebačka policija.

Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, bile su u automobilu Škoda mađarskih oznaka na čiji je stražnji dio naletio vozač BMW-a čakovečkih oznaka zbog ‘neprilagođene brzine’. (OVDJE: U strašnom trostukom sudaru više teško ozlijeđenih osoba, automobili smrskani)

Vozač BMW-a kretao se autocestom A4 prema Zagrebu, a dolaskom do naplatne postaje naletio je na stražnji dio Škode, kojom je usporavao 38-godišnjak zbog naplate cestarine, priopćila je policija.

Škoda je odbačena te je udarila u betonski zid i naplatnu postaju, a zatim se okrenula oko osi te udarila u još jednu naplatnu postaju, a onda i u stražnji dio Audija mađarskih oznaka koji je bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine.

Vozaču Škode i djetetu liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 38-godišnjoj putnici u KB Dubrava.

Prema neslužbenim podacima bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi.

Pogledajte VIDEO:

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari