VAL KRAĐA U RIJECI I OKOLICI: Kombi na Kukuljanovu preko noći ostao bez četiri gume s felgama!

Idi na originalni članak
Ilustracija

Krade se sve – gume i felge, mopedi i bicikli, kozmetika i računala…

Oglas

Nepoznati počinitelj otuđio je tijekom proteklog vikenda četiri gume s felgama i to s kombi vozila marke opel kombo, riječkih registarskih oznaka. Navedeno je vozilo bilo parkirano na području industrijske zone na Kukuljanovu, a tvrtki s riječkoga područja pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 3 500 kuna.

Policija također traga za nepoznatim počiniteljima koji su tijekom 1./2. svibnja otuđili u Rijeci moped, a u Cresu dva bicikla. Spomenuti moped marke „Benelli“, crveno-bijele boje, otuđen je u Marohnićevoj ulici, dok su crno plavi bicikl marke “Cross” i smeđi marke “Btwin” otuđeni ispred obiteljske kuće u ulici Creskog statuta. Ovim kaznenim djelima krađe, oštećeno je dvoje hrvatskih državljana starosti 28 i 29 godina, a ukupna materijalna šteta se procjenjuje na najmanje osam tisuća kuna.

Kaznenim djelom teške krađe oštećen je 51-godišnji hrvatski državljanin kojemu je, prije dva dana iz građevinskog kontejnera na području Ičića, nepoznati počinitelj otuđio torbu i prijenosno računalo. Materijalna šteta cijeni se na oko deset tisuća kuna.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjom hrvatskom državljankom poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Navedena se sumnjiči da je 2. svibnja iz drogerije u sklopu trgovačkog centra u Zvonimirovoj ulici u Rijeci otuđila veću količinu raznih kozmetičkih artikala. S otuđenim predmetima zaustavio ju je djelatnik zaštitarske tvrtke. Otuđeni predmeti, čija se vrijednost cijeni na oko 7 600 kuna vraćeni su oštećenoj tvrtki.

Tijekom kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja da je navedena i 30. travnja ove godine počinila krađu u istoj trgovini otuđivši pri tome artikle u vrijednosti od oko 2 100 kuna. Hrvatska državljanka prijavljuje se za počinjenje kaznenog djela krađe mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version