VAL KRAĐA U RIJECI I OKOLICI: Kombi na Kukuljanovu preko noći ostao bez četiri gume s felgama!

Ilustracija

Krade se sve – gume i felge, mopedi i bicikli, kozmetika i računala…

Nepoznati počinitelj otuđio je tijekom proteklog vikenda četiri gume s felgama i to s kombi vozila marke opel kombo, riječkih registarskih oznaka. Navedeno je vozilo bilo parkirano na području industrijske zone na Kukuljanovu, a tvrtki s riječkoga područja pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 3 500 kuna.

Policija također traga za nepoznatim počiniteljima koji su tijekom 1./2. svibnja otuđili u Rijeci moped, a u Cresu dva bicikla. Spomenuti moped marke „Benelli“, crveno-bijele boje, otuđen je u Marohnićevoj ulici, dok su crno plavi bicikl marke “Cross” i smeđi marke “Btwin” otuđeni ispred obiteljske kuće u ulici Creskog statuta. Ovim kaznenim djelima krađe, oštećeno je dvoje hrvatskih državljana starosti 28 i 29 godina, a ukupna materijalna šteta se procjenjuje na najmanje osam tisuća kuna.

Kaznenim djelom teške krađe oštećen je 51-godišnji hrvatski državljanin kojemu je, prije dva dana iz građevinskog kontejnera na području Ičića, nepoznati počinitelj otuđio torbu i prijenosno računalo. Materijalna šteta cijeni se na oko deset tisuća kuna.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjom hrvatskom državljankom poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Navedena se sumnjiči da je 2. svibnja iz drogerije u sklopu trgovačkog centra u Zvonimirovoj ulici u Rijeci otuđila veću količinu raznih kozmetičkih artikala. S otuđenim predmetima zaustavio ju je djelatnik zaštitarske tvrtke. Otuđeni predmeti, čija se vrijednost cijeni na oko 7 600 kuna vraćeni su oštećenoj tvrtki.

Tijekom kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja da je navedena i 30. travnja ove godine počinila krađu u istoj trgovini otuđivši pri tome artikle u vrijednosti od oko 2 100 kuna. Hrvatska državljanka prijavljuje se za počinjenje kaznenog djela krađe mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari