VATRA U OPATIJI: U požaru jedna osoba lakše ozlijeđena; zbog intervencije kilometarske kolone na Novoj cesti

Foto: Riječanin

Požar je izbio u ostavi obiteljske kuće u Ulici Fridricha Juliusa Schullera, a uzroci se još utvrđuju

Jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede u požaru koji je danas oko 11 sati izbio u Opatiji, u ostavi obiteljske kuće u Ulici Fridricha Juliusa Schullera (kućni broj1).

Na mjesto nesretnog događaja vrlo brzo stigli su vatrogasci s više vozila, no zbog nepristupačnosti ove male lokalne ulice koja se nalazi otprilike iznad Teniskog kluba Opatija odnosno iznad Nove ceste, svoja su vozila morali parkirati na Novoj cesti gdje su se i priključili na hidrante te potom vodom iz crijeva duljine više desetaka metara zasuli požarište.

Požar je brzo lokaliziran, i nasreću samo je jedna osoba lakše ozlijeđena. No zbog intervencije pripadnika dežurnih službi i nedostupne lokacije na Novoj cesti stvorila se velika gužva. Od izbijanja požara, sljedećih nekoliko sati promet se Novom cestom odvijao samo jednim prometnim trakom naizmjenično, što je stvorilo kilometarske kolone praktički od Lovrana do čvora Matulji i obrnuto.

Na mjestu događaja policija obavlja očevid kako bi se utvrdili uzroci izbijanja požara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari