NROČITO DRSKO PONAŠANJE

Velika gužva kod Delnica: Mladić (29) napao 43-godišnjaka a onda autom krenuo na ljude! Udario i skoro pregazio 20-godišnjaka

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenik uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom.

“U subotu 10. ožujka nešto iza ponoći došlo je do narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu na širem delničkom području. 29-godišnjak je fizički napao 43-godišnjeg hrvatskog državljanina ozlijedivši ga te je potom napustio objekt. Nakon toga, osumnjičenik se ulaskom u svoje vozilo krenuo naglo kretati naprijed-nazad u smjeru gostiju na parkiralištu te je vozilom udario u 20-godišnjeg hrvatskog državljanina i napustio mjesto događaja.“, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Ozlijeđenom 43-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari