MLADIĆ JE PRIVEDEN

Veliki ‘fajt’ u okolici Rijeke! Pijani mladić (20) se u kafiću potukao s muškarcem (43), pred kućom mu prijetio eksplozivom!

Ilustracija: Riportal

Sumnjiči se da se u petak, 28. siječnja u večernjim satima fizički sukobio s 43-godišnjim hrvatskim državljaninom u sportsko ugostiteljskom objektu na širem riječkom području, izvjestili su iz PU primorsko-goranske

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

“Spomenuti se sumnjiči da se u petak, 28. siječnja u večernjim satima fizički sukobio s 43-godišnjim hrvatskim državljaninom u sportsko ugostiteljskom objektu na širem riječkom području. Nakon sukoba se udaljio se te je potom došao do kuće 43-godišnjaka prijeteći mu opasnim predmetima.

Ubrzo su ga na pronašli policijski službenici kojom prilikom je utvrđeno da je pri utjecaju alkohola od 1,35 g/kg te je priveden u policijsku postaju. Osumnjičeni je odbacio predmete kojima je prijetio, a jedan je naknadno pronađen te ga je preuzeo djelatnik Protueksplozijskog odjela.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je osumnjičenik sa spomenutom osobom iz događaja počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (tuča, svađa i vika na javnom mjestu), dok je 20-godišnjak ujedno počinio i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana (bokser) te se protiv njih podnose optužni prijedlozi.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedena kaznena djela, protiv osumnjičenog 20-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava i predan je pritvorskom nadzorniku.

Također, osumnjičeniku su određene i druge odgovarajuće mjere opreza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari