„VESELO“ NA CESTAMA U ŽUPANIJI: Voze pijani, bez dokumenata, neregistrirana vozila koja se „usput“ i zapale

Jučer je na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno pet prometnih nesreća u kojima je lakše ozlijeđena jedna osoba

U nesreći koja se dogodila jučer oko 1.30 na području Opatije zapalilo se osobno vozilo marke Hyundai. Nesreću je izazvala 39-godišnja vozačica koja je u zavoju na Varljenskoj cesti izgubila nadzor nad vozilom upravljajući njime pri koncentraciji alkohola od 1,90 g/kg. Požar na vozilu ugasili su vatrogasci JVP Opatija.

U alkoholiziranom stanju vozilom je upravljao i 20-godišnji vozač osobnog vozila marke VW Golf, zagrebačkih registarskih oznaka, kojega je policija noćas oko pola noći zatekla u Rijeci u Kresnikovoj ulici, te mu izmjerila koncentraciju alkohola od 1,58 g/kg.

Od prekršitelja u prometu, iz PU primorsko-goranske izdvajaju i 39-godišnjeg vozača teretnog vozila marke Iveco, inače državljanina Bosne i Hercegovine, kojega je policija sinoć oko 23 sata zaustavila kod Omišlja na Krku i utvrdila da vozilom upravlja bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje.

Prije toga oko 22 sata u Malinskoj je zaustavljen 51-godišnji vozač osobnog vozila marke Audi koji je u zavoju pretjecao drugo vozilo.

Jučer popodne oko 17 sati u Crikvenici je zatečen 58-godišnji vozač motocikla marke Kymco koji je njime upravljao iako je prometna dozvola motocikla istekla još u rujnu prošle godine.

Svi počinitelji prometnih prekršaja su prijavljeni temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a 20-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine i temeljem Zakona o strancima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari