37 SEKUNDI DO KATASTROFE: Pojavila se šokantna snimka pada helikoptera

Snimka je proslijeđena istražiteljima da prouče što se dogodilo s helikopterom milijardera Vichaija Srivaddhanaprabha

The Sun je objavio novu video snimku koja prikazuje helikopter vlasnika Leicester Citya kako uzlijeće te kako pada i to sve u samo 37 sekundi.

Snimku su proslijedili istražiteljima da prouče što se dogodilo s helikopterom milijardera Vichaija Srivaddhanaprabha koji je poginuo u padu helikoptera.

Napominju kako je let trajao svega 37 sekundi prije nego se dogodilo nešto što je uzrokovalo nagli pad helikoptera. Snimka koja traje 45 sekundi prikazuje polijetanje helikoptera s centra stadiona. The Sun piše i kako je sa snimke vidljivo kako se helipoter muči postići određenu visinu, a onda s epočeo vrtjeti u zraku. Nakon toga je naglo pao.

“Šokantno je to gledati. Problem s repnim propelerom je noćna mora svakoga pilota. Iz toga se ne možeš izvući. Pilot je napravio nevjerojatan posao. Čekao je da se makne sa stadiona i prizemljio ga na mjesto gdje nije bilo nikoga”, rekao je stručnjak za avijaciju Jim Rowlands.

Podsjećamo, karizmatični predsjednik engleskog nogometnog kluba Leicester City, Tajlanđanin Vichai Srivadhanaprabha, i još četiri osobe smrtno su stradali u helikopterskoj nesreći do koje je došlo u subotu blizu King Power stadiona.

Policija je identificirala ostale četiri žrtve kao Nursaru Suknamai i Kaveporna Punparea, dva člana ekipe Vichaija Srivadhanaprabhe, pilota Erica Swaffera, te Izabelu Rozu Lechowicz, putnicu.
Vijesti.hr
Foto: Twitter/Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari