‘AFERA LOVREN’ SE NASTAVLJA: Priveden ljubavnik“ Dario Torbić! Je li doista ucjenjivao Anitu Lovren?

Dario Torbić i njegov otac privedeni su na ispitivanje, a potom prepraćeni na državno odvjetništvo

Žene su mnoge muškarce koštale glave, a hoće li se to dogoditi i Dariju Torbiću, navodnom ljubavniku Anite Lovren, to ćemo tek vidjeti.

Jutros je uhićen zajedno sa svojim ocem, a potom oko 14 sati u policijskom kombiju, uz pratnju svoje odvjetnice, i prepraćen na državno odvjetništvo. I dok je prema medijima proglasio silenzio stampa, iako je postao zviejzda hrvatskih i britanskih tabloida, ondje gdje treba govoriti nije se branio šutnjom.

“Trenutno je gospodin Dario Torbić kao prvoosumljičenik iznio detaljno svoju obranu pred državnim odvjetnikom. Mislimo da je u toj obrani razjasnio sve okolnosti predmetnog događaja za kojega se tereti”, kaže odvjetnica Darija Torbića Željka Pokupec.

Riječ je o optužbama sestara Dragane i Anite Dražić, koje su ga optužile da se želio dokopati novca nogometaša Dejana Lovrena. A kad su ga one u tome, navodno, pokušale spriječiti, oteo ih je i prijetio im.

“Stavlja mu se na teret djelo protupravnog oduzimanja slobode i to je sve što vam u ovom trenutku mogu reći obzirom na odredbe o tajnosti postupka”, pojašnjava Torbićeva odvjetnica i kaže kako to ne uključuje navodnu ucjenu.

Dakle, Torbiću se ne stavlja na teret da je ucjenjivao niti Lovrena niti svoju navodnu, bivšu ljubav. Uostalom, i sam je to jučer rekao u jednoj jedinoj izjavi od kad se cijela afera zakotrljala.

“Ona je ucjenjivala mene i sve ostale. Najprije je krenula s gospodinom Mariom Mamićem i u početku se pokušala domoći njegova novca. Međutim, nije uspjela. Čovjek niti ima ikakve veze s time, niti se htio miješati. Zatim je krenula na mene i nije uspjela, potom je krenula na gospođu Anitu koja joj je jedina donijela novac”, pročio je Torbić za Jutarnji.

“Nažalost, o tom predmetu su mediji puno unazad mjesec, dva, tri, kako u Hrvatskoj tako i izvan Hrvatske. On se dobro osjeća, upravo zato je i iznio svoju obranu gdje je detaljno naveo što, kako, kada i na koji način se dogodilo i smatra da u konkretnom slučaju ne postoji nikakva njegova krivnja u pogledu onog što mu se stavlja na teret”, kaže Torbićeva odvjetnica.

Iz izvora bliskih Torbiću doznali smo kako se bliskim osobama požalio da je njegov jedini grijeh to što se zaljubio u Anitu koja je udana te da joj nikada nije želio nanijeti bol. Šuška se i kako je na njegov šarm pala i druga Anita, ne Lovrenova, nego Dražić.

Jedna od najvećih misetrija je, je li Dejan Lovren nakon svega oprostio supruzi. Dok drugi idu s ispitivanja na ispitivanje, od nje ovih dana ni traga ni glasa.
Ružica Đukić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari