DRAMATIČNA SNIMKA: Policajci djelatnika fast-fooda bacili na pod i priveli; evo što kažu zašto su to učinili!

Policajci su izašli na intervenciju radi dojave o jakoj glazbi u fast foodu, a kada su stigli tamo bili su veoma neugodni prema gostima fast fooda

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Zadarska policija sinoć je uhitila djelatnika fast fooda na Branimiru u Zadru i pritom primjenila silu. Policajci su izašli na intervenciju radi dojave o jakoj glazbi u fast foodu, a kada su stigli tamo bili su veoma neugodni prema gostima fast fooda.

https://www.facebook.com/zdnews/videos/1919508928143972/

Na naš upit o ovom događaju, u policijskoj upravi zadarskoj su nam rekli:

“Policijski službenici su noćas oko 1 sat postupali po dojavi građana o preglasnoj glazbi u ugostiteljskom objektu na Obali kneza Branimira u Zadru, a kakvih dojava je u zadnje vrijeme veći broj.

Prilikom intervencije policijskih službenika jedan od uposlenika ugostiteljskog objekta se oglušio na zapovijed policajaca, a pri tom ih je i verbalno vrijeđao, nakon čega su nad njim uporabljena sredstva prisile.

U svim slučajevima kada policijski službenik uporabi sredstva prisile, pa tako i u ovom slučaju, donosi se ocjena zakonitosti i opravdanosti uporabe sredstava prisile, a koji postupak je u tijeku.

Nastavno na navedeni događaj dodajemo kako se u prostorijama policije nalaze dvije osobe starosti 23 i 21 godina te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi i prekršaja iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Napominjemo kako je cijela obrada događaj još u tijeku“.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari