Horor na naplatnim kućicama: Bračni par i dijete kritično! Za sve kriva neprilagođena brzina

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Sudarili su se automobili mađarskih i čakovečkih registracija

Tri osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći u kojoj su u četvrtak rano poslijepodne na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba sudjelovala tri vozila. O nesreći smo ranije izvijestili OVDJE: U strašnom trostukom sudaru više teško ozlijeđenih osoba, automobili smrskani

Fotografije s mjesta nesreće pokazuju smrskani automobil mađarskih registracija uza samu naplatnu kućicu, a iza njega automobil čakovečkih oznaka prevrnut na bok. Malo dalje je treći automobil, također mađarskih oznaka, s razbijenim stražnjim dijelom.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Nesreća se dogodila oko 12.40, a službeni očevid je u tijeku.

Neprilagođena brzina

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se u zabio u automobile. Prvi automobil na koji je naletio (dakle, drugi u nizu) od siline udarca zabio se u naplatnu kućicu i posve je smrskan.

U kućici je bila blagajnica no, na sreću, ništa joj se nije dogodilo. Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara naprijed.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Na tom istom mjestu, unatrag pet godina, dogodilo se već mnogo nesreća, a sve to zbog ravne ceste koja vodi točno do naplatnih kućica, koje, unatoč brojnim upozorenjima, mnogi vozači primijete – prekasno.

Prema neslužbenim podacima bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi. Više će biti rečeno u službenom policijskom izvješću.
Petar Panjkota

Više u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari