Imamo snimke! Ovo su trenuci koji su prethodili ubojstvu Davida Dragičevića?

Idi na originalni članak

Otac Davida Dragičevića, Davor Dragičević snimke je ustupio i RTL televiziji

Oglas

Nakon što je policija objavila službenu bilješku u kojoj se navodi da je Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića, za 15 tisuća eura naručio montirani video materijal u kojem policijski službenici dave Davida, njegov je otac RTL-u ustupio video snimke za koje tvrdi da su dokaz o organiziranom ubojstvu njegova sina.

Ovih je sedam snimki Dragičević objavio i u facebook grupi ‘Pravda za Davida’ uz koje je napisao: “Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika, nastavit će se…”.

Na snimci se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio Davida da mu je opljačkao kuću one noći kada je David i nestao. Isto tako, vidi se policijski auto koji staje pred kućom te mu David prilazi.

U videu se vidi još nekoliko osoba koje ulaze i izlaze iz kuće. Kao i nekoliko automobila koji se kreću oko navodno opljačkane kuće.

Dragičević navodno posjeduje i fotografiju nastalu iz snimki videonadzora banke u Banjoj Luci koju policija nije htjela izuzeti. O ovome je ranije govorio izvjesni Boki za kojim banjalučka policija traga jer je tvrdio kako posjeduje snimku s Raiffeisen banke na kojoj se vidi navodno da je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.

“Na snimci sam jasno prepoznao inspektora dilera Dubravka Kremenovića kojem je šef Darko Ilić. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo policije Dacia Duster i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. ožujka. Snimka je kopirana na više CD-ova”, stoji u prvoj objavi Bokija.
Vijesti.hr

Više u VIDEOPRILOGU!

Exit mobile version