KRŠ I LOM NA ZRĆU! Partijaneri i zaštitari obračunali se palicama nakon popularnog festivala

Čini se kako su posjetitelji počeli bacati predmete prema redarima koji su odmah i prilično brutalno odgovorili

Na festivalu Hideout koji se tijekom vikenda održao na Zrću u Novalji došlo je do sukoba između posjetitelja i redara.

Britanski Daily Mail izvijestio je o incidentu, a objavili su i snimke britanskog partijanera koji je na Twitteru objavio sukob snimljen mobitelom.

Naime, Hideout festival je izrazito popularan među Britancima koji čine velik dio publike.

Sudeći prema objavljenim snimkama, tijekom after partyja popularnog festivala elektronske glazbe u Novalji na Pagu posjetitelji su, čini se, počeli bacati predmete prema redarima koji su odmah i prilično brutalno odgovorili. Nekoliko njih izašlo je iz kluba s palicama i počelo tući one koji su se našli pred vratima.

https://twitter.com/jamierobb_/status/1147957048002433029?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1147957048002433029&ref_url=https%3A%2F%2Fvijesti.rtl.hr%2Fnovosti%2Fhrvatska%2F3529949%2Fvideo-krs-i-lom-na-zrcu-palicama-i-raznim-predmetima-se-obracunali-partijaneri-i-zastitari%2F

“Hideout zahtijeva najviše standarde profesionalnog ponašanja od svih koji ondje rade, a slučaj istražujemo. Hideout ne tolerira nasilje na festivalu i ohrabruje posjetitelje da upozore osoblje na bilo kakvo nasilje koje im se dogodilo ili kojem su svjedočili”, odgovorili su organizatori Hideout festivala Daily Mailu.
Vijesti.hr
Foto: Screenshot/Twitter/Jamie Robb

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari