NE GUBI NADU

Matejev otac otvorio dušu: ‘Na ulici namjerno nosim masku… Lakše mi je kad sam sam sa sobom’

Screenshot - montaža RTL

Dodao je i to da nema informaciju koja bi ga demotivirala i ukazala na to da sve neće završiti sretno. ‘Koliko je to dobro, toliko je i teško’, rekao je Nenad Periš

Prošlo je više od mjesec dana otkako je nestao Splićanin Matej Periša u Beogradu, a njegov otac Nenad danas je u emisiji “Kec na jedanaest” na srbijanskoj K1 televiziji govorio u kojem pravcu ide istraga, ali i kako provodi dane dok čeka bilo kakve informacije koje bi mu dale nadu.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije vodi ovaj postupak, a podršku im pruža Hrvatska. Koliko ja znam, pripadnici MUP-a Hrvatske još nisu stigli u Beograd. Ne znam šta piše u vašim medijima, ali mene o njihovom dolasku ntiko nije obavijestio”, rekao je Nenad Periš.

Rekao je kako mu je u svemu ovome lakše kada je sam.

“Na ulici  namjerno nosim masku kako bih se sakrio, lakše mi je kad sam sa sobom rješavam neke stvari, ali ljudi me ipak prepoznaju i pružaju mi podršku. Ja nisam bitan, u Beogradu sam jer tražim sina. Lakše mi je sakriti emocije u sebi. Pokušavam biti  racionalan. Mi do sada nemamo informaciju koja bi me demotivirala i koja ukazuje na to da se ova situacija neće završiti na sretan način. Ali koliko je dobro što za sada nemamo nijednu takvu informaciju, toliko je i teško”, rekao je Periš.

Progovorio i odakle crpi snagu: “Drži me moja porodica koja teško sve ovo proživljava, drži me želja da se to riješi. Ja sam spreman na sve. Svjestan sam da je prošlo 30 dana i da ne mogu očekivati iste vijesti nakon prvog dana istrage ili nakon 30 dana”.

Nastavio je kako su mu pomogla pisanja medija:

“Vijesti su združile ljude i to je u meni pokrenulo veliku količinu energije, u ovo teško vrijeme za mene i moju obitelj. Bilo bi mnogo teže, i meni i mojoj obitelji,  da ne postoji ta pozitivna atmosfera, ta želja da se sve dobro završi”, prenose RTL Vijesti.

Više pogledajte u video prilogu:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views