Na brodu Jadran pronađena velika količina droge: Umjesto krstarenja, studenti na ispitivanju!

Na brod je ranije došao i viši državni tužitelj, Zoran Vučinić, ali nije htio novinarima dati izjave

Crnogorska policija je na školskom brodu “Jadran” pronašla više od 50 kilograma kokaina, piše crnogorski portal Vijesti.

Slučaj je preuzeo zamjenik specijalnog državnog tužitelja Saša Čađenović koji koordinira istražnim radnjama koje se provode na brodu.

Policija je, navodno, pretragom broda pronašla veću količinu droge nego što su istražitelji prvotno pretpostavljali da će se ovim putem pokušati prošvercati.

Iako još nema službene potvrde, policija i tužiteljstvo su izdvojili jednog člana posade SB “Jadran” kao mogućeg počinitelja i on će najvjerojatnije biti lišen slobode.

Umjesto na krstarenju Mediteranom, studenti i profesori Pomorskog fakulteta završili su na Odjelu sigurnosti Tivat gdje daju izjave. Izjave će biti uzete i od svih članova posade “Jadrana”, a istraga se nastavlja.

Na brod je ranije došao i viši državni tužitelj, Zoran Vučinić, ali nije htio novinarima dati izjave. Iz Ministarstva obrane javili su da je vojna policija na brodu pronašla više desetina kilograma materije za koju se sumnja da je droga i tako je “spriječena namjera kriminalnih grupa da zloupotrijebe krstarenje broda”, pišu Vijesti.
Vijesti.hr
Foto: Aleksandra Obradović/YouTube screenshot

Više u VIDEOPRILOGU: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari