Nevjerojatna snimka! Poduzetnik Audijem ‘pomeo’ tramvajsku stanicu, kaže da je zaspao nakon “par čašica”…!

Idi na originalni članak
Foto: Screensot

Otac petero djece iz zagrebačke Dubrave tvrdi da je vozio 80-100 km/sat a ne 200 kako neki tvrde

Oglas

Hrvatsku je sablaznila snimka automobila koji je u Zagrebu “pomeo” tramvajsku stanicu na kojoj srećom nije bilo ljudi pa nitko nije stradao samo su dijelovi stanice oštetili okolne automobile po kojima su razbacani.

Pogledajte VIDEO:

Saznalo se i da je vlasnik skupocjene jurilice Audija A6 Kristijan Perić (31), poduzetnik iz zagrebačke Dubrave, a on je hospitaliziran je u KB Dubrava.

I dok se još uvijek čeka dovršetak kriminalističkog istraživanja kako bi se vozača suočilo s odgovarajućom kaznenom prijavom, Perić je za Jutarnji list otvorio dušu.

Nesreće se, kaže, ne sjeća i tvrdi da je za volanom zaspao, da ga je prevario san.

“Hvala Bogu da nije nastradao još netko jer mislim da se s tim pritiskom ne bih mogao nositi cijeli život, a kamoli odgajati svoje petero djece. Vozim 13 godina i nikad nisam imao prometnu nesreću, a kamoli kaznu za brzu vožnju. Same nesreće se ne sjećam. Zaspao sam, a kad sam udario, očito sam ostao bez svijesti. Sjećam se samo bolnice u kojoj sam se probudio nakon operacije. I dobro sam sada”, kazao je Perić koji je ostao neugodno iznenađen tvrdnjama da je sigurno vozio 200 km/h.

“Da sam se zakucao s 200 km/h, od auta bi ostala samo prašina. Ovako je na njemu totalka. Vjerujem da sam vozio između 80 i 100 km/h na sat. Svaki dio te ulice poznajem jer tom cestom svakodnevno odlazim na posao i vraćam se kući. Te večeri bio sam s prijateljima u kafiću i popio par čašica”, rekao je Perić dodajući da nije nikakav “razmaženko” te da je sve stekao poštenim radom, piše Jutarnji list.
Vijesti.hr

Exit mobile version