NOŽEM UBIO BIVŠU DJEVOJKU Majka ubijene: ‘Više puta ga je prijavljivala za maltretiranje, ali policija nije ništa poduzela’

Riječ je o sinu poznatog ugostitelja koji je lani u travnju Mercedesom naletio na 72-godišnjeg oca osmero djece koji je prelazio zebru na crveno i usmrtio ga

Sinoć oko 22 sata na zagrebačkoj Volovčici u automobilu ispred zgrade u kojoj živi nožem je ubijena 18-godišnja djevojka, a gotovo odmah nakon dojave policija je privela Davida K. (19) kojeg sumnjiče za ubojstvo, piše Večernji list.

Riječ je o sinu poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je lani u travnju Mercedesom naletio na 72-godišnjeg oca osmero djece koji je prelazio zebru na crveno i usmrtio ga.

Za vrijeme očevida David K. prijetio je okupljenim novinarima i fotoreporterima da će ih, ukoliko i jedna njegova fotografija izađe u medijima, sve tužiti.

David K. prije nekoliko godina bio je u vezi s ubijenom 18-godišnjakinjom, a nakon što su prekinuli počeo joj je raditi probleme.

“Napao ju je tu u blizini crkve, pa joj je u studenom prošle godine razbio auto, uzeo joj je mobitel, stalno joj je prijetio da ima novaca i da će sve napraviti. Više puta ga je moja kćer prijavljivala za maltretiranje, i ja sam bila u policijskoj postaji zbog toga, ali policija na kraju nije ništa poduzela”, kazala je majka ubijene 18-godišnjakinje, piše Večernji list.

U nastavku donosimo video kojeg su snimili novinari portala Index.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari