13. DAN POTRAGE

Video | VIDEO Objavljena nova snimka nestalog Mateja Periša kako trči Beogradom

Screenshot: You tube

Nadzorna kamera snimila je Mateja 31. prosinca u 1.44 sati kako trči Karađorđevom ulicom prema Brankovom mostu

U srbijanskim medijima objavljene se nove dvije snimke koje se povezuju s nestankom Splićanina Mateja Periša., prenose RTL Vijesti.

Na jednoj se evidentno nalazi on. To je već poznata snimka Mateja kako trči Beogradom prije nego što je misteriozno nestao u noći s 30. na 31. prosinca na izlasku iz kluba Gotik.

Slična snimka nadzornih kamera objavljena je i ranije, no ova je iz drugog kuta. Nadzorna kamera snimila je Mateja 31. prosinca u 1:44 sati kako trči Karađorđevom ulicom prema Brankovom mostu. Matejev otac prošli je tjedan potvrdio kako je to njegov sin koji trči na snimci.

Međutim, objavljena je još jedna snimka, izrazito nejasna, koja se proširila na društvenim mrežama, a za koju se također tvrdi da je na njoj Matej Periš.

Snimka je uvećana, a Kurir navodi da se na njoj nalazi još jedna osoba, da je došlo do naguravanja, ali na snimci je sve vrlo, vrlo mutno i njezina autentičnost nije potvrđena.

Prema informacijama koje je objavio Kurir, signal mobilnog telefona Mateja posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav.

Blic pak piše da je signal mobilnog telefona mladog Splićanina uhvaćen posljednji put na Sava promenadi, pozivajući se na izvore iz istrage, na mjestu za koje se vjeruje da je Matej tamo ušao ili upao u rijeku.

Policija pretražuje cijelo područje što je jučer potvrdio ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin. Kazao je i da istraga ide “u jednom pravcu”. Koriste se sonari, ronioci, no oni zbog niskih temperatura u utorak nisu mogli zaroniti.

Snimka koja je snimljena mobitelom, a na kojoj se vidi muškarac kako pliva u Savi, je na vještačenju kako bi se otklonila svaka sumnja je li riječ o nestalom Mateju.

Matejev otac Nenad i dalje je u Beogradu očekujući bilo kakvu vijest o svom sinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari