‘Pao’ dvojac s gotovo pola tone marihuane! U kombiju pronađena droga vrijedna 5 do 7 milijuna kuna

Foto: MUP

Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku

Hrvatska policija je uhitila dvojicu muškarca, 29-godišnjeg državljanina BiH i 41-godišnjeg Slovenca kod kojih je u kombi vozilu na području općine Kraljevec na Sutli, u mjestu Radakovo, pronađen čak 481 kilogram marihuane! Ukupna vrijednost zaplijenjene droga procjenjuje se na pet do sedam milijuna kuna.

Osnovano se sumnja da su navedeno kazneno djelo počinili zajedno, na način da su temeljem prethodnog dogovora o suradnji na zasad neutvrđeni način zajedno nabavili veću količinu marihuane. Potom su ju prevozili kombi vozilom, a u mjestu Radakovo su ih zatekli policijski službenici.

Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu obavljena je pretraga navedenog kombi vozila te je tom prilikom pronađena marihuana ukupne težine 481 kilogram upakirana u veći broj zasebnih paketa.

Osumnjičenici su jučer predani pritvorskom nadzorniku, uz odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćili su iz MUP-a.

Pogledajte u Videu:

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/RFog9LgeWIc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari