REKONSTRUKCIJA NESREĆE Tko je pročelnica koja je skrivila tešku nesreću: Danas ugledna SDP-ovka, nekada hrvatska olimpijka

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Pijana vozačica, inače gradska pročelnica za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić – koja je iz smjera Umaga prema Kanfanaru vozila u suprotnom smjeru – sudarila se s automobilom u kojem je bila cijela jedna obitelj

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Tešku prometnu nesreću na Istarskom ipsilonu u kojoj je jedna osoba umrla na mjestu, a troje ozlijeđeno skrivila je riječka pročelnica za sport Vera Begić Blečić. Bila je pod utjecajem alkohola od čak 1,81 promila. Prošle godine također je izazvala prometnu nesreću, a potom napustila mjesto nesreće. I tada je bila pod utjecajem alkohola (OVDJE).

Begić Blečić će do službenog okončanja istrage biti suspendirana s dužnosti pročelnice Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu, na kojoj je već godinu i pol (OVDJE). Ujedno je članica predsjedništva Foruma žena SDP-a Rijeke.

Zanimljivo, bivša je vrhunska sportašica, s dva nastupa na Olimpijskim igrama (2004., 2008.) u bacanju diska. Njezin trener bio je Ivan Ivančić, koji je stvorio Sandru Perković. Begić je dvaput osvajala medalju na Mediteranskim igrama.

Prva je hrvatska diskašica koja je prebacila 60 metara, a Sandru Perković poznaje iz kadetskih dana.

Vijesti.hr
Vera Begić 2010. na Prvenstvu Hrvatske u atletici. Izvor: Goran Kovačić/PIXSELL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari