S Verna izbačena studentica koju su snimili kako šmrče kokain: ‘To je bio performans, šmrkala sam dječji puder’

Kažu kako je ovaj primjer poslužio i kao upozorenje da se među mladima događaju loše stvari koje treba spriječiti jer su posljedice loše za cijelo društvo

S Verna je izbačena studentica koja je snimljena kako šmrče kokain na predavanju. (OVDJE)

Dekan i Uprava donijeli su odluku o raskidu ugovora o studiranju, a o tome su već obavijestili i studenticu.

Povjerenstvo Veleučilišta utvrdilo je da je doista riječ o njihovoj studentici, o prostorima Veleučilišta i da je ona svojim činom prekršila odredbe iz ugovora, ali i nanijela štetu Veleučilištu.

“Ovakvo ponašanje osuđuje dekan i Uprava, ali i Udruga studenata Verna”, poručuju s Verna te dodaju da se slažu sa sankcijama te da je ovo nedopustivo i da se ne smije tolerirati.

Kažu kako je ovaj primjer poslužio i kao upozorenje da se među mladima događaju loše stvari koje treba spriječiti jer su posljedice loše za cijelo društvo.

Ona je na razgovoru s Upravom veleučilišta negirala kako je riječ o kokainu i tvrdila da je to sve bio samo performans u kojem je glumila da ‘šmrče’ dječji puder. Obrana joj nije pomogla, piše Jutarnji.

Navodno se nije provodilo nikakvo testiranje studenata na nedopuštene supstance.

https://www.facebook.com/hardkoo7.dost.dobro/videos/555358921472085/

Vijesti.hr
Screenshot (Facebook)

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari